Home

DATE:
Saturday 2 November

DOORS OPEN:
19:30 – 02:30 (Welkomst drankje tot 22.15)

VENUE:
NXT Events

ADDRESS:
Handelseweg 11, Handel

DRESS CODE:
Classy, No bluejeans

BLSSD bestaat 7,5 jaar en daarom nemen we jullie op 2 november mee op reis. We nemen jullie samen met o.a. DJ Roog, Dj Jean, Ruben Vitalis, Loudgarden, Marc Simz en vele andere mee naar Las Vegas:

Een stad met fancy hotels, imposante casino’s en extravagante shows. Waar glitter en glamour de boventoon voert en de bubbels rijkelijk vloeien. Waar je met je vrienden ongegeneerd een “gentlemens club” kan bezoeken.

Hangover guaranteed
Alle remmen mogen weer los in Nightclub NXT te Gemert. Met maar liefst 4 area’s is BLSSD at Las Vegas the place  to be op 2 november.

Main
De main area is gesitueerd in de NXT en heeft een uniek licht systeem en BLSSD zal daar nog extra special effects, co2, ledscreens en confetti aan toevoegen. Niets staat je in de weg om je volledig onder te dompelen in de Las Vegas vibe! Of je een tijger in een badkuip gaat tegenkomen is de vraag… wel kittige dames upside down en wie weet Elvis…

Kom gekleed in je mooiste “classy” outfit naar het exclusieve en stijlvolle dance event BLSSD at Las Vegas. We zetten de welkomst bubbels alvast koud, uiteraard is de freecandy bar er weer en rollen we de rode loper voor jullie uit.

Club Gold (House area)
Is een knipoognaar een chique gentlemens club ergens op “de strip” in Las Vegas.

Bij Club Gold zijn echter de ladies meer dan welkom. Onze mannelijke entertainers ook wel DJ’s genoemd serveren de lekkerste vrouwvriendelijke house tracks in een luxe ambiance. We zorgen voor bijpassend mannelijk en vrouwelijk dance entertainment om het plaatje compleet te maken. Just remember “What happens in Vegas, stays in Vegas” 😉


Sin City

is de techno/techhouse area tijdens BLSSD at Las Vegas. Waar melodieuze techhouse wordt afgewisseld met fist pumping techno.

Met DJ’s die hun sporen hebben verdiend op mooie festivals. Zo draaide zij onder andere al bij onze vrienden van Woetstok, Wish, Herrie met Gerrie, Dans en Grietje, Paaspop, Bontgenoten, Brabants Verbond.

Trance Classics Cafe
Het kleine Trance Classics Cafe is gevestigd langs de “Route 95” in de buurt van Las Vegas. Een knusse setting in een oud Amerikaans cafe met de lekkerste trance classics voor en door onze trance FRNDS. Van vocale tracks tot lekkere power trance van weleer. Door de kleinschalige opzet is er een perfecte interactie tussen DJ en publiek.

Line-up

Main
* DJ Jean
* Ruben Vitalis
* Loudgarden
* DJangos
* Jay-Ve b2b Michael Mess
* Dj Ivano

Club Gold
* ROOG
* Orson Welsh
* San Sebastian
* Dalamrumah
* Steven K b2b Ron Livo
* Dj Anthny

Techno/Tech house
* Paulie B
* RUBI K
* HERMANOS
* Marvin Late
* DJ LezVegaz

Trance classics cafe
* Fer-D
* Carbyne
* Drumm
* Faith Mark
* Marc Simz

Follow us On Instagram #BLSSD

InstagramMeer Albums

BLSSD at the CLUB was on fire

Het feest begon buiten al. De Club was in stijl uitgelicht en lopend onder de vlammen door werden de gasten welkom geheten. De rode loper hadden we voor jullie uitgelegd waar jullie onze FRNDS een lekker glaasje bubbels van onze welkomstbabes ontvingen.
Een mooi begin van een nog mooiere nacht BLSSd at the CLUB. Verdeeld over 3 areas was het feest van begin tot het eind. Wat hebben we van jullie en het feest genoten. THNX FRNDS

Come as a guest, leave as a FRND

BLSSD WITH FRNDS:  het enige exclusieve 23+ dance event op unieke locaties in Brabant waar je als gast arriveert en als FRND vertrekt.

Het FRNDS concept is wat BLSSD events zo ongeëvenaard succesvol maakt. BLSSD staat bij haar trouwe achterban bekend om haar wervelende nachten waar geen feestganger het hoofd koel houdt. Fijne sfeervolle locaties met een ongedwongen sfeer.

BLSSD hééft het. Een aanstekelijke energie en gevoel van vrijheid die je overal om je heen voelt, mensen die meer open lijken te staan, VIP treatment voor iedereen…BLSSD is BLSSD! De beelden en onze FRNDS spreken voor zich.

“Een top-avond gehad met vrienden en vriendinnen. Mooie mensen en een hele gezellige sfeer. Hierdoor een aantal nieuwe leuke mensen leren kennen die de gehele avond compleet maakte.”

– Bezoeker BLSSD

JOIN BLSSD WITH FRIENDS

Blijft op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief als eerste!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!