BLSSD New Year

DATE:
January 4th 2020

DOORS OPEN:
19:30 – 02:30 (entree tot 22:00)

VENUE:
CHV Noordkade Veghel

ADDRESS:
Verlengde Noordkade 10-12 Veghel

DRESS CODE:
Stylish, sophisticated, chique

Ladies: Be a lady with class.
Men: Be a man with style.

DATE:
January 4th 2020

DOORS OPEN:
19:30 – 02:30 (entree tot 22:00)

VENUE:
CHV Noordkade Veghel

ADDRESS:
Verlengde Noordkade 10-12 Veghel

DRESS CODE:
Stylish, sophisticated, chique

Ladies: Be a lady with class.
Men: Be a man with style.

Koop tickets

BLSSD New Year is het mooiste stijlvolle dance event rond de feestdagen. Inmiddels staat de eerste zaterdag van het nieuwe jaar bij veel FRNDS al geblokt in hun stap agenda. 

Op 4 januari 2020 gaan we de vetste industriële locatie van Nederland de CHV Noordkade in Veghel nog imposanter maken. Feesten in de karakter volle oude fabriek en dansen tussen de grote graansilo’s blijft speciaal.

Met 3 area’s

Main

De main area met heerlijke opbouwende en uplifting muziek. Mooie lichtshow met special effects, co2, confetti, lasers en entertainment. Met artiesten van wereldklasse welke op alle grote festivals al hebben gedraaid.

Club Gold

De House area met een knipoog naar een stijlvolle gentlemens club ergens op “de Strip” in Las Vegas. Verwacht de lekkerste housemuziek in een warme ambiance met mooi mannelijk en vrouwelijk entertainment. Met o.a. twee headliners welke hun sporen nationaal en internationaal hebben verdient.

Koekoek

In de Koekkoek area is het Techno en Tech House wat de klok slaat. Een fijne feelgood area met een bonte verzameling aan DJ’s die ervoor zorgen dat jullie helemaal naar de koekoek gaan.

 

Met een heerlijke line up met DJ’s welke je niet zomaar op ieder indoor event ziet. Van local heroes tot toppers welke al jaren op festivals als 7th Sunday en Tomorrowland staan. Meer info hierover binnenkort.

Wij beginnen het jaar graag in stijl en daarom vragen we onze gasten om ook stijlvol gekleed te komen. “Be like a lion, beautiful charming, elegant and full of confidence”

Koop Tickets

“On top of the game. Innovate, don’t imitate: BLSSD”

– Bezoeker BLSSD

The Legends

“I had a lot of fun playing for BLSSD Veghel Festival!! Really a great industrial location and love the audience! Shoutout to the organization for having me, Great organized event!”

– Artiest BLSSD

Benieuwd? Bekijk de aftermovie van BLSSD New Year 2019